7.10.2018 г., 15:41 ч.  

Кой спечели? 

  Поезия » Гражданска
499 0 0

Интересен спор се заформи днес, 
спор безсмислен, ала кой ли пита?
И ту по моя, ту по твой адрес, 
интрига грозна тука се заплита. 
 
А бре  хора, вижте си делата,
не се ли уморихте вече,
тук за смешната заплата ,
 думи  тежки, устата ви изрече? 

 

Дори да споря нямам сили,
нито тезата да защитавам,
смисъл няма, на душите гнили,
злите думи не прощавам!

 

И питам се, след ден подобен,
кой  изобщо тук спечели?
От омраза е света поробен
За доброто, само приказки сме чели...

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??