1.10.2010 г., 13:49 ч.

Кожа и лак 

  Поезия
938 0 3

Бог или крак? Кракът и богът.
Пак ли се чудиш какво ли убих?

Няма да можеш да им помогнеш.

Вътре са. В мен... А аз се родих.

 

Кожа и лак. Лак или кожа?!
Стъпвам, обута в пепеляво небе.
Аз съм жената, която (за бога?!)
върви с чисто нови до смърт богове.

Кожа и лак. Лакът със кожа

е моята скрита катана и... Да.

Аз съм жената, която го може,
може да срине света със крака.

 

Бог или крак? Кракът и богът...
Те са животът, с когото вървя...
Аз съм жената, която го може...
Мога да имам със тези крака.





© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??