Тъпа мутра командори
цял един народ.
Като него, няма втори
аналог в живот.
Слушкат всички подчинени.
Рапортът приет.
Комсомолците засмени
вечно са отпред.
Който почне да играе
лесното хоро,
свиква всички да го лаят,
все му е едно.
Зимата на прага чака,
кой ще оцелее.
Реже лентички глупакът,
друго се люлее.
Казват, че синдром това е,
мутренски синдром.
Кой водачът ще познае?
Ще почерпя ром.
© Валентин Йорданов Всички права запазени