14.12.2007 г., 8:40 ч.

Koлебание 

  Поезия » Гражданска
669 0 8

Как да ти кажа "обичам те!",
когато нямам своя пътека?
Не мога да откривам светове,
аз просто нося човешкото в човека.

 

Трудно ми е да свалям звезди,
не гледам нагоре, когато е тъмно.
Светът за мен е пълен с мечти,
а само с тях виждам се скоро в яма бездънна.  
 

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??