8.12.2010 г., 21:50 ч.

Коледа 

  Поезия » За деца
506 0 1

       Коледа

Дядо Коледа - здравей!
Мирчи със ръчички маха.
Първо дърпа му брадата.
После пробва и мустака.

Значи истински е той.
И на двора е шейната.
Леле-е-е, пълна е торбата!
Ще зарадва днес децата.

Мамо, добро съм аз дете,
баба блуза ми плете.
Коледа какво ще ми даде?
Писах му - Барби, не, не две!

© Пепа Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Такива са дечицата, не винаги вярват на думи, проверка трябва!
Предложения
: ??:??