17.01.2011 г., 20:40 ч.

Коледа - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия
528 0 1

         Коледа

 

В коледния светъл час

мисля си за теб аз.

Искам твоята усмивка,

нежния ти глас,

твоята подкрепа,

която получавам в труден час.

В искрите от пенливо вино

виждам твоите очи,

а от светлинките от елхата

твоят смях струи.

Вярно е, че до мен те няма,

истината е, че  ти си в мен.

Истина е, че те има,

за да не съм сама на този ден!

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Учудвам се ,когато за извесно време се прекьсва врьзката между творци и читатели.Имам в предвид това че много от одавна не си побликувала,а аз те чета.Дано няма причина,за това.
Предложения
: ??:??