22.12.2005 г., 12:05 ч.

Коледен подарък за теб 

  Поезия
992 0 1
Вълшебна песен пея, мили
във тази свята нощ за теб.
Със нея да ти подаря щастливи
години много занапред.

Сълзи на радост роня, мили
от благодарност кротко аз,
че имам с тебе най- красивите
минути на тоя свят.

Подаръка ти нося, мили
в сърцето си и ти желая аз
да бъдеш здрав и ненадминат,
усмихнат и на добър час.

На Бъдни вечер те целувам, мили,
живей за себе си и на часа,
за простичките ежедневни мигове
и пак за нея- любовта.

Празнични камбанки звънкат,
носят моята молба,
дядо Коледа да те прегърне,
той сбъдва,прави чудеса!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??