27.12.2007 г., 17:07 ч.

Коледно време 

  Поезия
495 0 4

Уютно, топло и спокойно,

звезди сияят - пълен кош.

Усмихнато, добро, достойно

луната грее цяла нощ!

Усещам някакво вълшебство

и ще ми се да го разкрия,

но няма как. Щастливо време -

владее Коледна магия...

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??