21.04.2020 г., 12:22 ч.

Колело 

  Поезия » Философска
649 1 3

 

Животът лети, сякаш през невидими стени.

Измъква се край нас, а ние тичаме в захлас.

Остават спомени, съдби, разказани истории и мечти.

Поглеждаме напред, назад и търсим тайно бряг.

Бряг на мир, утеха и любов, бряг на споделен живот.

Това е нашата душа, тъй нежна, силна и добра.

Това е най - голямата игра на ходове неверни и мечтания.

Каквото мислиш, Ти бъди и следвай свойта карма.

Откривай, вярвай и греби със шепи щедри от свойта дарба.

Рисувай сцени на съдби и гледай най - пъстрия спектакъл,

на живот, изпълнен със игри, с чувства силни, сбъднати мечти!

© Магдалена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз ти благодаря, Магдалена!
  • Благодаря Ви за милото приветствие! Бъдете здрави!
  • Поздравления за стиха ти, Магдалена!
    Добре дошла в Откровения!
    Пожелавам ти попътен вятър и много творчески успехи!
Предложения
: ??:??