19.02.2007 г., 5:32 ч.

Колко трудно е да те искам 

  Поезия
541 0 5
Колко трудно е да те искам,
когато няма те до мен.
Как тежко е да искам,
да желая сянка от съня си... TEБ...

Как тъгува сърцето ми - незнаеш -
сутрин преди утрото
да похлопа на вратата ми...
А аз, потънала в мечти, копнежи,

от съня си нереален се пробуждам...
И чакам те с тези чувства в сърцето,
да стигнеш до мен -
както снощи те сънувах...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??