24.09.2007 г., 9:57 ч.

КОМПАРСИТА 

  Поезия
663 0 3


КОМПАРСИТА

ЗАСВИРИ, ЗАСВИРИ
КОМПАРСИТА В НОЩТА,
ЦИГУЛКАТА ПЕЕ И ЛЕТЯ...
ЗВУЦИТЕ ТАКТУВАТ...
ПО БЯЛОТО ПИАНО
ПРЪСТИТЕ ПАЛУВАТ...
ЕХ, ТАНЦ-МЕЧТА...
ЛУНАТА ПАК НАДНИЧА,
КОМПАРСИТА С НАС ОБИЧА...
И СТРУНИ ПЛАЧАТ,
ФИНА СНАГА ИЗВИТА
И ТАНЦ ВЪЛШЕБЕН,
ПОЛИТА, ПОЛИТА...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??