6.11.2014 г., 21:27 ч.

Комплексни услуги и др. 

  Поезия » Хумористична
503 0 2

               Комплексни услуги и др.

 

        Пускам клюки персонално

        хващам бримки идеално.

        Обличам копчета, шия пижами

        събличам дискретно свенливи мадами!!!

                                  

                                    За заявки: - Най-късно,

                                               три дена по-рано.  

 

                     Език свещен

 

        Едни и същи думи като гледам

        но важен се оказва словореда.

        " Да мина да те взема "

        или " Да взема да те мина "

        Това е де то се вика

        богатството ни на езика.

        

            

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за оценката. Е, всеки път не можеш да бъдеш в десетката, но се стараем
    Поздрави!
  • Добър вечер, Ганчо!
    Браво на тебе! Със всеки ден все по-пикантни творби сътворяваш!
    Днешните и двете съ ВЪРХЪТ!
    Поздрав от сърце и спокойна вечер!
    Оценям те най-високо!
Предложения
: ??:??