17.01.2010 г., 15:20 ч.

Копнеж 

  Поезия
1042 2 5

КОПНЕЖ

 

Изпращам ти целувки по Луната,

от Слънцето те галя със копнеж,

по Вятъра изпращам нежни ласки

и  дъжд  разпръсквам - влюбен, свеж...

 

В кокиченце съм скрила обичта си,

а то се сгушило в снега

и лъч очаква слънчев да погали

завивката му с мека топлота!

© Вени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??