28.09.2004 г., 17:18 ч.

Копнеж 

  Поезия
1077 0 0

Копнея за тебе любими,
за твоите целувки,за твоите прегръдки,нежности,милувки
и искам ти да си при мен сега ,и да се любим до полуда,
а после на мъжкото ти рамо да заспя.
Да се събудя отпочинала и свежа,опианена от твоята любов
и да забравим всичко във стремежа да бъдем заедно за цял живот.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??