19.03.2009 г., 3:55 ч.

Копнеж 

  Поезия
743 0 3

Ако имам само двете си ръце,

ще сътворя в нощта едно небе.

Синьо и лазурно чисто,

като усмивка на дете.

И всяка сутрин ще се моля

под моето небе.

И няма да забравя очите

на едно дете.

 

Ако имам само две ръце

и някакво останало сърце...

Ще пия от очите ти, дете...

И ще се моля. Под моето небе.

 

На Гари.

 

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??