18.03.2005 г., 13:26 ч.

Копнеж за обич 

  Поезия
1118 0 1
В деня, когато ме обикнеш до полуда,
в часа, когато пожелаеш ме безмер,
в минутата на страстната целувка,
в мига, когато си изцяло с мен.
Във мислите, когато закълнеш се в мене
и с думи щом ми се вречеш,
за обичта ни щом намериш време -
"Обичам те", когато изречеш,
в живота си, когато ЗАЖИВЕЕШ
и в глътка радост - потопиш.

Дали във този миг ще ме намериш
или душата ми отдавна ще мълчи?

© РРРР ДДДД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много ми харесва,наистина е много вълнуващо и НЦТИНСКО!!!!!!!!
Предложения
: ??:??