Не вярвай на врага, когато
здрависва се със теб по братски.
Ще те захапе със усмивка,
а после още ще поиска.
Заситен, радостно ще пее
в изпосталялата Корея
скалъпен за вечеря химн,
поръсен изобилно - с ким.
април 2018
© Мария Димитрова Всички права запазени