1.04.2020 г., 13:11 ч.

Корона!? 

  Поезия
652 0 2

Години наред всички живяхме с маски,

завист, oмраза.. без обич,респект и ласки.

Но сега се наложи "спешно" да ги свалим.

и eтo, че сега всичко трябва да променим!

 

Да се радваме на всичко що но обкръжава,

тогава да разберем,колко много ни сближава!

Разберете, временно е всичко,което е материално,

точно тук и сега..това е за всички ни е така актуално.

 

Две неща,като близнаци, така много си приличат,

Ако някой не го разпознават, нека да не се заричат,

от Бога изпитание... И от дявола изкушение..?!

Защото и от едното... и от другото има поучение!?

 

Разликата е, че избраните от Бога са безсмъртни,

а тези от Дявола са временни и простосмъртни!

Само един е имал, макар и трънлива...,но корона,

За веки и веков...Бог няма да го свалите от трона!

 

19.03.2020

Виена...моментално

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??