31.03.2020 г., 11:23 ч.

Коронавирусът 

  Поезия » Гражданска
583 1 0

Нощта спуска се навън,

но няма покой, няма сън.

Пред болестта сме без сила,

мнозина досега е тя убила.

 

Хиляди са жертвите вече,

от скръб сърцето ми се къса,

краят на трагедията е далече,

тоя свят пак закъса.

 

И тия хора близки имат,

колко болка има в техните сърца?
Колко ли още ще загинат,

колко още сълзи по лица?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??