Блуза бяла, панталона и той...
С аромат на парфюм Предатор.
Ех, вярваш че си пич,
но всъщност си самотен.
Любовник... о не си, самотник,да!
Вярвал си и за какво тъй лесно
своето аз,предал. Жал, тайна усмивка!?
И Мона никой не попита, защо с усмивка е крива.
Ех, сърце ,самотно, щасливо.
Разбираш ли тъгата, кажи?
Сълзите от радост носят ли радост!?
А тъгата на теб ли мъсти.
Звездите – небесни орлици с любов.
На Бухали тайни съперници днес.
Светкавици, бури, тъма, загиваме...
и нека Бог ми прости, самота.
© Ангел Всички права запазени
Благодаря на всички прочели мойте терзания!