8.09.2011 г., 18:29 ч.

Космическа ера 

  Поезия » Хумористична
510 0 5

КОСМИЧЕСКА ЕРА

 

 

Пред открехнатите двери -

с Манго Джери се намери

и…станаха доктринери…

Сега сме в подготовка

и усилна тренировка…

Ще живеем на Марс и на Луната,

защото яко тука омърсихме си Земята…

А пък Господ ( зло да го забрави ),

нека тука всичко да оправи:

да ни оре нивите, земятя;

после да ни построи къщята;

на народа фолк – коли да му докара;

ако може – овците в кошарата да вкара…

И като сготви всичко тука

хабер на Луната да ни прати,

та народа на земята да се врати…

Наготово да си влезе,

сал шушоните да си изуе

и  ПОП – фолка да надуе;

на шведска маса да се разположи –

накрая – поколението си земно да умножи…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??