10.01.2008 г., 17:40 ч.

която... 

  Поезия
600 0 0

Аз съм момичето, което ти дава сили,
аз съм момичето, което сутрин ти казва "Мили...",
аз съм тази, която вечер прегръщаш,
аз съм тази, заради която в къщи се връщаш.
Аз съм тази, която за тебе всичко би дала,
аз съм тази, която за теб е живяла...
Аз съм момичето с розов цвят във косите,
аз съм момичето на мечтите...
аз съм тази, която нищо не искам,
аз съм тази... която носи любов.

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??