8.12.2014 г., 17:32 ч.

Козленце 

  Поезия » За деца
360 0 0

Мъничко детенце,

сладичко козленце.

С клепнали ушички,

с весели очички.

Колко те обичам,

с тебе аз ще тичам.

 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??