26.04.2009 г., 1:30 ч.

Крача 

  Поезия
904 0 3

Напред-назад просто си крача,
с надежда лицето ти да зърна,
изправен пред непосилна задача -
прекрасния ден обратно да върна.

Но хубави мигове пак ще има -
моите надежди отново са тук.
Уви, онзи красив ден отмина,
но сигурен съм, че ще дойде друг.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??