В крадец на време се превърнах,
сега съм тази, между другото,
половината си странности загърбих
и с теб почувствах се по-земна.
В крадец на време се превърнах,
във среща между 10 и 12,
във „ей така набързо да те видя",
а бях такъв егоцентрик...
В крадец на време се превърнах,
крада минути втора употреба,
но идвам пълна с парадокси,
за да осъдя собственото си търпение...
© Роси Стефанова Всички права запазени