15.11.2017 г., 8:16 ч.

Край 

  Поезия
376 0 3

Дали достигаш края,

когато си преминал

правата финална?

Победата е дадена,

букетите,

възхвалата,

тишината пожелана.

Бяха.

Отминаха.

Край ли е краят?

От него ли

началото се ражда?

Или от себе си?

Край,

свободен си.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??