1.08.2007 г., 18:40 ч.

Красива 

  Поезия
607 0 2
Червило ще си сложа,
защото ме боли
и грим,
да не се виждат моите сълзи.
Красива ще бъда
с високо вдигната глава,
нека всички мислят,
че най-щастлива съм в света.
А отвътре ще крещя с разкъсана душа...

Ще се усмихвам
и ще бъда мила,
ще прегръщам и целувам,
а сърцето ми, преплетено от тръни,
бавно ще кърви.

Всички плачат,
когато боли.
И аз плача с истински сълзи
сама, без никой да ме вижда.
За света обаче
съм весела, щастлива и безгрижна.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е, но много ми хареса!
    Поздрави, Поли!
  • Понякога имаме нужда да изживеем болката си сами!
Предложения
: ??:??