5.12.2006 г., 8:55 ч.

-Красива рутина- 

  Поезия
696 0 3
-Красива рутина-

Утро.
Събуждам се
Виждам теб
Усмихвам се
Топлината на погледа ти ме погалва
Обсебваш ме
Цялата
До полуда!

Вечер
Сгушвам се
Уморена
До теб
Там
В ръцете ти
На сигурно
До теб
"Обичам те!"
Целувка
Приказен сън
Утро...

Живея,за да те обичам
Обичай ме
Искам да живея!

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??