13.12.2006 г., 21:46 ч.

КРАСОТА 

  Поезия
558 0 4
КРАСОТА

Аз съм ужасно специална

Усмихната и като си
сложа роклята-бална,
ще съм ужасно официална

Вербална ... красота и ум,
защото обичам не локум,
а шоколад

Ах, колко е прекрасен,
но понякога опасен
От него падат зъбки,
а понякога гащури

Кръжат, кръжат,
не един,
а няколко Амури :)

- Мило мое,
слънце мое - рекох и се свлякох

'Щото един от тях ме нацели,
ала объркал е стрелата любовна,
с чистачка на кола ме ковна

Преди да падна на килима,
се усмихнах,
нейде акъла ми замина,
ще имам ли утре огромна цицина!?!?

Аааа, сега целуваш по устата,
хубавице,
знам как миришат ми краката

Но за любовта няма обоняние,
нито някакво познание,
това стана,
като някакво послание ... :))))

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??