4.07.2013 г., 22:12 ч.

Кратка обява 

  Поезия
288 0 0

С природата си днес човешка

минавам аз за примерен човек.

И никак не моя грешка,

че жив съм днеска и във този век.

 

Узрял във моята човечност,

от гърлото изтръгвам този вик:

заменям аз безкрайна вечност

за дваж неповторим любовен миг!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??