14.10.2006 г., 0:43 ч.

Кратко 

  Поезия
590 0 2
Тежи, боли си... Къде? Умирам... И пак мъртвешко, защо не спира? Промуши... Лед, кинжал озъбен. -Не! Недей, прокуден... Защо... Защо? Какво... и колко? Не искам... Жалко... И плаче кръв... Задавен... Прошка. Обесен, връв... Жалейна брошка.

© Димитър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??