6.01.2008 г., 19:59 ч.

Краят 

  Поезия
467 0 3

... Обичам те, не го забравяй!
Искам те, не ме оставяй...
Съжаляваш - забрави!
Искаш - не се моли!
Обичаш - знам, че боли!
Тук си - изчезни!
Желаеш да се върнеш,
но е забранено,
по своя път ще тръгнеш,
без аз да съм в него.
Боли те - изкрещи!
Не те искам - хайде, тръгни!
Животът ми - ти го провали!
Мразя те - ти ме уби!
Когато исках те до мен,
нямаше време в твоя ден,
плаках и страдах заради теб,
сълзите студени са като лед.
Искаш - забрави!
Боли те - изкрещи!
Тук си - изчезни!
Мразя те - ти ме уби!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??