20.03.2014 г., 20:53 ч.

Краят на града 

  Поезия
654 0 1

Потанцувай, красавице, тази нощ,
отдай се на пълната луна.
Разчупи горещо тяло с мощ,
не после, отдай се на мига!

Нека светлините отдалеч да греят –
тялото танцуващо на края на града.
Очите черни страст до лудост леят.
Отдай ми се, отдай се на мига!!!

© Елиса Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасна идея, която може да вдъхнови добър художник! Поздравления!
Предложения
: ??:??