30.01.2011 г., 11:42 ч.

Критично-иронично 

  Поезия » Гражданска
590 0 4

Няма в таз държава

пуста управия.

На самоуправа

всичките сме ние.

 

Губи орентири

горе самолета.

Нещо се не вири,

все надолу клепа.

 

Малко са богати,

многото сме бедни.

Няма средна класа!

На какво да седнем?

 

Вече се досещаш:

в тази сива бездна

ха, да се наместиш –

нещо ще ти влезне.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??