11.11.2016 г., 20:39 ч.

Кривогледи слънчогледи 

  Поезия
424 0 7

Старите ни слънчогледи

комунизмът ги уврЕди,

 направИ ги кривогледи

и сега са черногледи!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??