13.10.2005 г., 9:34 ч.

Крушата 

  Поезия
819 0 3

Крушата, крушата,
хвана ме за гушата
тръска ме, блъска ме -
хватката лъвска е

Силна е крушката,
слаба е гушката
цъкля се, давя се -
тая забравя се!

- Крушо, пусни ме - избелвам очи -
много ме мъчиш - то си личи!
- Ти да мълчиш - мръщи се Крушата -
за твое добро е -
Масажи на гушата.

© Божидара Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??