24.04.2009 г., 20:48 ч.

Кръговрат 

  Поезия
791 0 1

Редуват се радостни и тъжни мигове,
напомнящи своята преходна мощ.
А сега чуват се само нещастни викове,
които препускат през пустата нощ.

Но нощта вече е на път да свърши -
ще дойде ден, изпълнен с благодат.
Светлината мрака ще прекърши
в един безкраен кръговрат.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??