23.03.2013 г., 16:01 ч.  

Кръговрат 

  Поезия
383 1 1

      КРЪГОВРАТ

Погалени нежности,

открити  реалности...

Доказани истини

без излишни баналности.

Отдадена вярност,

доверие в мигове...

мечтите са сбъднати

дори без усилие.


Вулканите пушат

отново изригнали...

заливат със лавите

всичко постигнали.

Пожари бушуват

от буря разпалени...

земята се пука

нажежена от пламъци.


Но идва дъжда,

потушава стихията...

укротена, покорна -

каква е магията?!

Отново се връща

духа във Кивота

и кротко, спокойно

продължава живота.         

 



                                                                                          

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??