11.05.2007 г., 16:23 ч.

Кръговрат 

  Поезия
494 0 5


                                           
                                            Денят, отново прероден,
                                            погалва ласкаво лицата.
                                            Нощта отстъпва с дъх студен
                                            пред порива на топлината.
                                            Лъчи божествени поставят в плен
                                            хората, животните, тревата.
                                            Изтича бързо гаснещия ден,
                                            за да отвори пътя на тъмата.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??