9.07.2007 г., 9:46 ч.

Кръв и зрелища 

  Поезия
468 0 3
От теб съм разделена отскоро.
От теб разделена. Сама.
Вдигам рамене и крача гордо.
Не отпускам своята глава.
Хората ме чакат да падна.
Да се сгромолясам в прахта.
Народа е жаден за кръв.
За кръв и зрелища.
Не, аз няма да заплача,
ще се усмихвам.
Ще бъда силна жена.
Смейте се с изкривените си маски.
Хиени, гладни за плътта.
Вие чакайте, а аз...
Аз ще продължавам своята борба.
Да, той ме напусна.
Но, ето ме!
Изправена и горда,
че нося името жена.
                                                                                             04 г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??