1.09.2007 г., 22:17 ч.

Кучешка любов 

  Поезия
1104 0 16
Мисля, че нашето куче
ме обича повече от теб.
Когато влизам вкъщи вечер,
върти опашка
и се радва да ме види.
Целува лицето ми жадно
и не се боря
за вниманието му с телевизора.
Не промърморва
"Добър вечер" през зъби,
а се сгушва
щастливо в ръцете ми.
Задъхва се от вярност,
а очите му
ме гледат с доверие.
Оглеждам се в тях
и виждам себе си.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??