15.06.2006 г., 22:18 ч.

Кукла 

  Поезия
643 0 7
Няма да успееш
да ме смачкаш -
аз вече не съм играчка!!!

Имаше време, за теб
бях просто плячка.
Наслада за мига, една играчка!!!

Преди можеше в
свой си театър
да ме разиграваш!!!

Но, сега е различно,
силата в мен възроди се,
и куклата съживи се!!!

Някой неща,
на твоя ум са непонятни!!!
Вече няма кукла на конци,
има само момиче изпълнено
с мечти!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??