6.12.2011 г., 10:52 ч.

Кулинария 

  Поезия » Гражданска
446 0 1

КУЛИНАРИЯ

 

 

Беше объл, а сега е ръб,

защото влезе във “ЮРЪП“…

Беше буламач на  ТАТО,

а сега е бурания в НАТО…

Беше шаран – риба – помия

и “Снежанка – таратор” – на  СИЯ…

Тъй народният “юнак”

е сервилен общ теляк

в световния “Тюрлю-гювеч” –

от Лос-Анжелос до Челопеч…

Прави измет и понуда

на всяка чужда каракуда…

На мене веч ми се повдига –

спрете оргията! – СТИГА! – СТИГА!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??