31.03.2016 г., 17:38 ч.

Курортно 

  Поезия » Хумористична
477 0 0

                                       Курортно

    Това го запомнете от мене

     на някои / и в / морето им е до колене.

     Бог едно им е взел, друго им дал

     да им е халал!!!

 

                                        Баш майстор

     При него няма " ха, дано ", няма " наслука "

     винаги му отварат.

     Знае как да чука!!!

                                       

                                             Демокрация

      В ума ни - мъни,

      сърцето - от завист обзето

      душата пълна със злоба

      така е, щом празен е джоба! 

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??