20.10.2010 г., 9:42 ч.

Квартал 

  Поезия » Гражданска
498 0 8

 

                                      Квартал

 

                                     В моя квартал

                                     прозорците светват във пет,

                                     а вечер шумът бързо утихва.

                                     В моя квартал няма първо кафе.

                                     Няма "добър ден",

                                     "добро утро"...

 

                                      Моят квартал,

                                      без калдъръмено минало,

                                      без сенки, в които има закана...

 

                                      Моят квартал...

                                      Ние. Над нас е Балкана...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??