21.08.2007 г., 20:06 ч.

КЪДЕ 

  Поезия
571 0 10
 

                  КЪДЕ


Къде отиде нашата любов?

Омръзнах ти, нали? Така да бъде!

Не се плаши, аз няма да те съдя.

 Ще продължим, когато си готов.


Поискай време. Или свобода.

Поискай да те разбера отново.

Не бива да се чувстваш във окови.

Любов насила гасне без следа!


Недей насилва чувства и сърце.

Решиш ли да си с мен, недей отлага.

Зарязвай всичко и ела веднага,

насън щом видиш моето лице.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??