15.12.2005 г., 18:12 ч.

Къде си ... 

  Поезия
811 0 2
 Къде си,чакаш ли ме още,
 мечтаеш ли за моите очи,
 мечтаеш ли за дългите ни нощи,
 за хилядите падащи звезди,
 които бяха с нас във тишината-
 свидетели на вечната любов!
 Къде си-няма те до мене,
 май никога не е било така,
 заблуда е изминалото време,
 заблуда е била и любовта,
 която вечно исках да ти давам-
 свидетелство за моята любов!

© Дезизлафа Петрофа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??