11.02.2006 г., 13:06 ч.

КЪДЕ СИ? 

  Поезия
914 1 6
                       Къде си ?


Страхувам се!До болка ме е страх и ето - ще заплача,
а уж ми казваше да бъда силна,смела...
Сълзите ми се раждат от целувката на здрача
и аз вървя,пътека неизвестна в тъмното поела...

Страхувам се!Къде си,за да ме прегърнеш,
да прогониш в мене тоя черен страх?
Къде си смелостта и силата у мен да върнеш,
аз виках те,но вече онемях...


22.01.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??