11.08.2006 г., 21:18 ч.

Къде си любими? 

  Поезия
727 0 6

Къде си любими?
И кой ли си сега?
Зад кое лице се криеш
и себе си ли си кажи ми
или играеш ролята на някой друг,
в живота на някоя друга,
като неин съпруг?


Дали си разбрал,
че аз съществувам,
че аз съм родена за теб,
че мечтая да бъдеш до мен?

А аз дали съм си аз
или на друга вече приличам,
скрита от теб в света голям?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??