14.02.2007 г., 13:58 ч.

Къде си любов моя? 

  Поезия
881 0 2

Къде си любов моя?

Искам да те видя влюбена както преди ,

Но уви това са само мечти ...

Къде отиде онази вечната любов за която ти мълвеше?

Нима всичко един краткотраен сън беше?

А сега всичко е мрак и тъга

няма миг покой в моята душа...

Бебе , помниш ли миговете прекарани с мен ?

Помниш ли онзи приказен ден ,

когато попаднахме в любовния плен.

Аз помня , а ти?!?

Май всичко отлетя ,

а спомена е само в моята сълза ,

сълза която загаси огъня  на любовта...

 

14.02.2007г.

 

© Емил Томов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??